Afternoon Tea

samen doen - afternoon tea

Op regelmatige basis komen we met de Authentieke Ondernemers samen voor een leuke activiteit. We doen samen iets actiefs, creatiefs of ontspannends en leren elkaar zo op een heel andere manier kennen. Om achteraf nog beter te weten hoe we elkaar kunnen helpen en doorverwijzen.

Deze activiteiten zijn meestal beperkt in aantal deelnemers, maar als er nog een plaatsje vrij is ben je welkom om ons op deze manier te leren kennen.

 

Wat gaan we doen?

We gaan op ontdekking in de wereld van de thee. We leren de beste manier om thee te zetten, we krijgen informatie over verschillende theesoorten, waarna we die uiteraard ook mogen proeven. Daarnaast gaan we natuurlijk smullen van de lekkernijen die typisch bij een afternoon thee horen: zelfgemaakte finger sandwiches, scones met jam en clotted cream en nog meer lekkers.

Een heerlijke manier om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. 

 

Wie is Carol?

Carol houdt van thee al sinds zolang ze zich kan herinneren. Dus was het geen verrassing dat ze jaren geleden de keuze maakte om zich verder te verdiepen in de wereld van thee en de bijhorende culturen. Ze volgde een opleiding tot theesommelier en deelt sindsdien met veel liefde en plezier haar kennis en liefde over thee met anderen.

 

Deelnemen kost 45 € (excl btw) voor niet leden.
Leden gebruiken de kortingscode uit de email om 10€ korting te krijgen.

 

LOCATIE
Thof Drongen

Bollewerkstraat 86

9031 Drongen