Netwerken bij de authentieke ondernemers

Vergeet het pitchen en ‘jezelf verkopen’.

Wij willen de mens achter de ondernemer leren kennen. Weten wie jij bent en wat jou drijft.

 

Dat is waar netwerken bij authentieke ondernemers over gaat. Elkaar leren kennen in een informele setting. Waar we niet hoeven te pitchen, waar we tijd nemen om elkaar te leren kennen. En waar we elkaar ondersteunen om verder te groeien, als mens en als ondernemer.

 

Daarnaast willen we met het netwerk de kans geven om te blijven groeien en bijleren. Elke maand wordt er een workshop of lezing georganiseerd rond een ondernemers-thema. Waarbij er -uiteraard- aandacht is voor hoe je als ondernemer authentiek blijft in je ondernemerschap. Tenslotte hoeft het één het ander niet uit te sluiten, wel integendeel!

 

Precies omdat we meer zijn dan alleen maar ons werk zetten we ook in op plezier en gaan we regelmatig op uitstap om samen iets leuks te doen. Zo leren we elkaar ook op een ander manier kennen.

 

Op de meeste activiteiten zijn zowel onze leden als niet-leden welkom. Op die manier kan je als niet-lid zonder verplichtingen komen proeven van ons netwerk. En als lid kan je tijdens de bijeenkomsten de verbinding met oude bekenden weer aanhalen én nieuwe mensen leren kennen.

 

Check gerust de agenda om te zien wat er momenteel al op de planning staat!

Lidmaatschap

Je krijgt nu de kans om het lidmaatschap uit te proberen tijdens de laatste maanden van 2021.
Voor 90 euro (excl btw) krijg je:

 

🍃 Een websitepagina helemaal voor en over jou en jouw diensten

 

🍃 Bekendmaking van jouw aanbod via de nieuwsbrief

 

🍃 Zichtbaarheid op social media

 

🍃 Gratis toegang tot de maandelijkse bijeenkomsten (telkens in een natuurlijke/groene omgeving)

 

🍃 Voordeeltarief en eerste keus bij deelname aan andere activiteiten die door de Authentieke Ondernemers worden georganiseerd

 

🍃 Gelijkgestemde ondernemers om je te inspireren en mee van gedachten te wisselen