Eveline Coppin

Eveline Coppin


Ik ben Eveline Coppin, schrijver en schrijfcoach bij Boek van mijn Leven en Wat ik nog zeggen wou.

Ik schrijf jouw levensverhaal of boek en giet het in een mooi opgemaakt boek. Kan je ook bij mij terecht als je een ghostwriter zoekt voor je boek over het laatste jaar van je zoontje die stierf aan kanker of jouw ervaringen als ouder met een transgenderkind? Zeker en vast. Zolang je verhaal op de realiteit is gestoeld, schrijf ik het graag voor jou.

Wat ik nog zeggen wou biedt hetzelfde aan, maar richt zich specifiek op mensen die weten dat ze niet meer lang te leven hebben. Daarom focus ik me vooral in de gesprekken op wie ze in essentie zijn. Hun woorden krijgen vorm in een mooi boek dat voor de overlevenden vaak een bijzonder troostend aandenken is.

Daarnaast begeleid ik mensen bij het schrijven van hun levensverhaal. Daartoe ontwikkelde ik de opleiding ‘je verhaal in een structuur’. Een goede structuur is immers het fundament van je verhaal en nodig om niet verloren te lopen in de veelheid van herinneringen én om je verhaal niet alle kanten te laten uitschieten.

Wie de cursus – vol met tips, weetjes, handige tools en véél oefeningen – helemaal doorploegt, heeft de structuur van zijn verhaal helemaal helder. Maar dat is lang niet alles. Ik laat je ook nadenken over je ideale lezer en je motivatie over waarom je zo graag je boek wil. Ik werp een licht op blokkades die je verhinderden je boek te schrijven, de essentie van een biografie, hoe herinneringen werken en hoe je ze kunt oproepen. Tot slot schrijven we ook de flaptekst. 

En wat meer is: je hoeft het niet helemaal in je uppie te doen. In de opleiding zit ook twee keer één uur coaching inbegrepen. De cursus neem je door op je eigen tempo of je volgt het groepstraject dat enkele malen per jaar start.

Tot slot zet ik ook in op helend schrijven. Daar staat niet mooi of literair schrijven centraal, maar is het schrijven een hulpmiddel om dichter bij jezelf te komen. Om te voelen wat er leeft. Schrijven om te groeien als mens. Bij elke seizoenswisseling organiseer ik een workshop en verder weekends, waarin ook meditatie en rituelen aan bod komen.


Aanbod


Boek van mijn Leven schrijft samen met jou, voor jou en je naasten het verhaal van je leven of  bedrijf.

Gesprekken van twee tot maximaal vier uur met mannen, vrouwen en jongeren die niet lang meer te leven hebben, bijvoorbeeld door hoge ouderdom of ziekte.

Wil je zelf je levensverhaal schrijven, dan kan je de opleiding 'je verhaal in een structuur' volgen om je verhaal niet alle kanten te laten uitschieten.


Contactgegevens


Neem rechtstreeks contact op met deze ondernemer