Katja Blauwbloeme

Katja Blauwbloeme


KRACHTPUNT STAAT VOOR EEN TEAM VAN GEDREVEN EN ERVAREN DESKUNDIGEN DIE VANUIT VERBONDENHEID, AUTHENTICITEIT EN WARMTE SAMENWERKEN OM BEGELEIDING AAN TE BIEDEN OP EEN KRACHTGERICHTE MANIER, WAARIN GROEI EN ONTWIKKELING CENTRAAL KAN STAAN.

Mijn naam is Katja en ik ben gestart met mijn eigen praktijk in 2006.

Als oplossingsgericht therapeut leer ik mensen zich niet te gaan focussen op de problemen of beperkingen, maar te gaan kijken naar wat wil je écht. We staan vooral stil bij het heden en de toekomst. Waar wil jij naar toe? En wat heb je nodig om daar te geraken?

Soms komt het voor dat mensen blijven hangen door gebeurtenissen in het verleden, ze geraken niet losgekoppeld van de dingen die gebeurd zijn, hiervoor gebruik ik de technieken van EMDR. EMDR is succesvol voor zowel trauma als andere zaken (zoals angsten, fobieën,…)

Als therapeut wil ik samen met jou gaan zoeken wat jij nodig hebt om écht te groeien.

Tevens ben ik ervan overtuigd, dat een therapeut ook maar mens is, en niet in alle domeinen expert kan zijn heb ik beslist om van mijn eigen praktijk een groepspraktijk te maken. In de groepspraktijk kies ik ervoor om samen te werken met collega’s die over een andere expertise beschikken.

Ik vind het belangrijk om een echt TEAM te vormen (Together Each Achieves More), hiervoor hebben we maandelijkse intervisie en denkdagen doorheen het jaar. Niet alleen op deze momenten staan we voor elkaar klaar en zijn we elkaars klankbord. Zo staan we sterk als therapeut, als mens, als team en als Krachtpunt.

Je kan bij ons terecht in Aalst of in Zottegem.


AanbodContactgegevens


Neem rechtstreeks contact op met deze ondernemer