Lenie Verhelst


Aangenaam!

Niet in één hokje te vangen. Dat is hoe je me het best kan omschrijven.

Als e-mailmarketing expert help ik ondernemers die willen starten met het versturen van nieuwsbrieven, of die een volgende stap willen zetten in hun e-mailmarketing. Bijvoorbeeld het opzetten van een automatische e-mailreeks gekoppeld aan een weggever.

Daarnaast organiseer ik al sinds 2018 maandelijkse netwerkwandelingen. In 2021 nam ik ook de organisatie van de netwerkmomenten voor de Authentieke ondernemers erbij.

Mijn favoriete manier van netwerken is informeel, met tijd om elkaar te leren kennen, met ruimte om ook samen te groeien en bij te leren, en -uiteraard- ook ruimte om samen plezier te maken.

Nature lover

Ik hou van de natuur, ze brengt me rust en inzichten. Ze is de partner zonder wie ik niet zou kunnen ondernemen of leven. Ze is een deel van mij, ik ben een deel van haar. Dat sijpelt door in alles wat ik doe, dat zie je zelfs terug in mijn klanten. Ook zij houden van de natuur. Je zal het ook vaak zien terugkomen in de locaties voor de netwerkevenementen van de Authentieke Ondernemers.

Geek

Tegelijkertijd hou ik van technologie. Ben ik meestal razendsnel weg met nieuwe softwarepakketten. Niet alleen dat, ik slaag er ook in om die technische mambo jambo te vertalen naar gewone mensentaal. En komt er een vraag waar ik niet direct het antwoord op weet, dan geniet ik er ook van om op zoek te gaan naar de oplossing.

Leergierig

Dat laatste sluit dan ook aan bij mijn leergierigheid. Ik hou ervan om bij te leren, op alle vlakken. Zowel de heel praktische dingen, zoals het vinden van een antwoord op een specifieke vraag in een bepaald systeem. Als algemene ondernemersvaardigheden en mijn persoonlijke ontwikkeling. En al die opgedane kennis deel ik dan weer graag met mijn klanten en de ondernemers die ik tegenkom tijdens het netwerken.

Rode draad

De gemeenschappelijke factor in alles wat ik doe is rust brengen. Ik breng rust bij de ondernemer die aan de slag wil met nieuwsbrieven en e-mailmarketing door duidelijke uitleg en ondersteuning te voorzien. En ik breng rust bij de ondernemer die wil groeien, een volgende stap zetten en die door het bos de bomen niet meer ziet.

Wat je nog moet weten over mij

Ik ben introvert. Ik hou ervan om op individuele basis of in kleine groepjes samen te werken. En ik breng ook graag veel tijd alleen door om terug mijn batterijen op te laden.

Boeken vergezellen mij al van het moment dat ik kon lezen. Boeken rond persoonlijke ontwikkeling, samen leven met de natuur en fictieboeken uit het fantasy-genre kunnen mij zeker bekoren.

Verder vind ik het heerlijk om zelf dingen te maken. Van zelfgemaakte dekentjes om op een frisse avond onder weg te kruipen tot experimentele confituur en zelf gebrouwen drankjes. Alles met veel liefde gemaakt.

Kennismaken?

Lijkt me superfijn.
Stuur me gerust een berichtje om af te spreken, kom eens meewandelen tijdens een netwerkwandeling, of sluit  eens aan bij een netwerkmoment van de Authentieke Ondernemers.

 


Aanbod


Volg een online cursus, sluit je aan bij een groepsopleiding of kies voor individuele ondersteuning.

Wat ook jouw vraag is, Lenie helpt je verder!

Nieuwsgierig naar de netwerkwandelingen?

Op de website vind je alle informatie én een overzicht van verschillende locaties in Vlaanderen en Nederland.

Verstuur je al nieuwsbrieven, maar worden ze nog niet zo goed gelezen? Of weet je vaak niet waarover je moet schrijven?

In de gratis bundel krijg je een heel aantal tips die je verder helpen.


Contactgegevens


Neem rechtstreeks contact op met deze ondernemer