Myriam Beeckman

Myriam Beeckman


Ik geloof in magie. Maar dus echt.

Gewoon al verbinding maken met je medemens heeft iets betoverends. Right? Connecten op een dieper level, dat is wat ik altijd al heb beoogd met mijn pen. En later met mijn klavier.

Sinds 2018 ben ik voltijds SEO-copywriter en nu geef ik ook SEO-copywriting opleidingen aan ambitieuze doe-het-zelvers.

 

“Ik ben bezeten van SEO en wil die kennis toegankelijk maken voor de schrijfgrage ondernemer die zichzelf en zijn website serieus neemt.”

 

Moment. SEO-copywatte?

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie. Je website zodanig inrichten en vullen met content dat je steeds hoger scoort in Google. 💪

SEO-copywriting, mijn expertise, is de subtiele kunst om je lezer te betoveren én Google te bedwelmen met je webteksten.

Hoe magisch dat ook klinkt, vergis je niet: achter elke succesvolle “swish & flick” zit een duchtige portie research & strategie.

Enne… vanwaar die passie?

Toen begin deze eeuw de eerste blogplatforms in Vlaanderen oprukten, was ik er al bij. Meer dan 15 jaar runde ik verschillende WordPress blogs, telkens voor een dankbaar lezerspubliek.

Gaandeweg - en zonder het te beseffen – perfectioneerde ik m’n copywriting skills. Dat ik “in real life” leerkracht Nederlands was, hielp daar waarschijnlijk ook bij. 😉

Benieuwd naar die SEO-magie?

In mijn magische SEO-wereld mag ik elke dag toveren. Voor m’n vaste klanten of samen met m’n cursisten. Toveren met unieke woorden én met mijn SEO-tools. Benieuwd?

 


Aanbod


Hoe goed scoort je website nu al?

Hoe blog ik SEO-proof?

Maandelijkse tips in je mailbox?


Contactgegevens


Neem rechtstreeks contact op met deze ondernemer